Post by unnasdownsikers on Feb 19, 2022 22:15:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack infinit de aur ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Jocul este de fapt un joc distractiv! Este la fel cu cele pe care le vedem adesea pe jocurile promovate, unde avem opțiunea de a alege (ceea ce nu oferă toate jocurile de publicitate). Dar defectele uriașe ale acestui joc sunt reclamele din interiorul jocului. DOAMNE E ATAT DE enervant!!
Dacă l-aș putea evalua mai puțin de unul, aș face-o. Mult prea multe adaosuri. Înțeleg că trebuie să faci publicitate pentru a menține jocul gratuit, dar să ai un adaos după fiecare dată când fac ceva este dincolo de ridicol! Abia am jucat două minute și mi s-au aruncat trei adaosuri în față în acel scurt interval de timp. Dezinstalat.
În general, jocul este bun și totul și este un joc pe care l-am căutat, dar. Aproximativul reclamelor pe care le primiți face ca unul să se dezinstaleze ca mine pe care l-am dezinstalat la nivelul 6, fiecare nivel oferă o reclamă, ceea ce a făcut ca jocul să aibă o evaluare generală de 3,4 dacă jocul nu ar avea atât de multe reclame cât nu are, ar avea un rating de 5. sau 4 vă rugăm să eliminați reclamele.
Sauve la fille ! Grand public euc
Am urcat la nivelul 50 și e ușor amuzant. În ceea ce privește reclamele, același lucru poate fi omis prin închiderea internetului, dar apoi nivelurile par să fie atât de prostești și când pierdem, ne confruntăm din nou cu aceeași provocare și așa știm ce să facem data viitoare când jucăm. acelasi nivel.
Încerc să fiu recunoscător chiar acum, aproape să-ți dau o fundă de 2 stele, nu îți voi da toate 3, singurul lucru rău pentru mine la acest joc sunt prea multe reclame, plătești ceva pentru acest joc, primești un ad tot timpul nenorocit. Și urăsc când ai fost răpit, ai murit, trebuie să te uiți la un alt reclam, totul a fost bine.Te voi lăsa să schimbi designul personajului propria ei casă. Îmi place, s-a schimbat tot timpul, așa că vei avea același lucru de fiecare dată la același nivel, ei l-au schimbat
Foarte multe reclame.Nu merita.dezinstalat
Acest joc ar fi atât de distractiv, dar prea multe reclame. Petreci mai mult timp urmărind reclame decât jucându-te de fapt. Fără exagerare. Iată o previzualizare... Atingeți „play” - AD. Joacă un nivel - AD. Atingeți pentru a juca la nivelul următor - UN ALAT ANUNȚ (cel mai probabil același pe care tocmai l-ați vizionat) Atingeți „acasă” - anunț. Atingeți pentru a ieși din joc - Oh, așteptați! Privește asta înainte de a pleca!! ANUNȚ INFERIOR!! Serios?
Nu are nici o logica! 🤣
Save The Girl Εύκολα exw
Este un joc frumos, dar sunt multe adaugă când încerc să închid acel videoclip, nu se apropie și trebuie să renunț la acest joc și de multe ori aproape în fiecare zi când deschid acest joc durează mult timp pentru a se deschide mai întâi când se încarcă nu durează atât de mult timp durează doar 30 până la 40 de secunde, dar după aceea încărcă încă 1 timp și durează mult timp, dar durează 10 până la 12 minute, dar am dat 5 stele pentru că nu vreau să rănesc pe nimeni. .............
O idee bună, nu este bună în practică... deși în teorie pare un joc de logică, în realitate este un joc de noroc 50/50 deoarece opțiunile au puțină bază în spatele a ceea ce este corect și a ceea ce nu este. Are nevoie de mai multe opțiuni pentru a-l face distractiv și provocator și chiar opțiuni compuse pentru a permite corectarea greșelii, mai degrabă decât pur și simplu trece/eșuează. Fiecare rundă este prea scurtă pentru a permite orice fel de distracție care provoacă dependență, are nevoie de mai multă activitate în fiecare rundă pentru a vă permite să intrați cu adevărat în ea. Prea multe reclame peste tot.
Save The Girl Jednoduché hry tmnk
Fancy Pants Adventures Arkada kwl
Îmi place, este primul joc care este exact ca previzualizarea jocului, majoritatea jocurilor nu arată exact jocul, doar arată un cârlig bun și apoi jocul este ceva total diferit, dar mă bucur că jocul l-a păstrat în previzualizare pe punctul vreau să menționez felul în care merge e un pic înfiorător dar în afară de. Ca e bine

Nu am jucat niciodată, dar anunțul arăta foarte distractiv. Sper că atunci când joc jocul este la fel. Dacă aveți plângeri sau ceva, spuneți-i creatorului pentru că ar putea fi nevoit să mă gândesc la ele.
Unele nivele sunt ciudate ii dau ★︎★︎★︎stele
Reclamele sunt ușor de gestionat dacă îți ții wifi-ul oprit, iar grafica este drăguță. Cea mai mare problemă este că devine doar plictisitor după un timp. 2 opțiuni pentru fiecare nivel, uneori logice și alteori menite să fie amuzante... dar pur și simplu devine plictisitor foarte repede.
ANUNȚURI, ANUNȚURI, ANUNȚURI ȘI MAI MULTE ANUNȚURI. Literal, la fiecare 10 - 20 de secunde există un anunț. Acest lucru face jocul de nejucat. Chiar dacă alegeți o opțiune în care nu trebuie să vizionați o reclamă, aceasta vă aduce într-o reclamă. Nu poți juca un singur nivel fără să dai peste un anunț. Mă bucur că în sfârșit cineva a făcut un astfel de joc și nu a pus reclamă falsă. Dar, serios? Înțeleg de ce aveți nevoie de niște reclame. Dar acestea sunt cele mai multe reclame pe care le-am văzut vreodată într-un joc. I-as da 0 stele daca as putea.
Reclamă
Eu iași da 5 stele dar din cauza reclamelor care nu știu de ce tot apar i-am dat 3 stele pentru că m-am enervat și nu merită 5 stele cu atâtea reclame.Dacă nu ar apărea reclamele am face jumătate din ce-am făcut .
Prea multe reclame nu recomand deloc
Clar merita cinci stele
Când l-am descărcat, recenziile erau adevărate. Multe reclame. Am terminat primul nivel și era pe punctul de a începe al doilea și am primit un anunț. Acest proces a continuat, îmi pare rău, dar toată lumea, dacă l-ați descărcat, dezinstalează-l. Am facut.
La început mi-a plăcut jocul până când am ajuns la un anumit nivel în care a trebuit să deschid date pentru a-l juca și asta m-a șocat și dezamăgit pentru că am văzut că nu ar trebui să fie folosite date pentru a juca acest joc, dar în plus jocul este foarte placut si rapid
Frumos joc, dar sunt prea multe reclame. Dădusesem acestui joc doar 3 stele pentru că îmi plac toate caracteristicile și grafica lui, dar nu-mi place că este această caracteristică de prea multe reclame. De aceea nu mă pot bucura pe deplin de acest joc.🤗😊👏🤔🙂
Save The Girl Casual gced
Am dat ⭐⭐ stele deoarece sunt puține niveluri și le-am terminat foarte repede. Va rog 🙏🙏 puneți mai multe niveluri este plictisitor!!!
Îmi place jocul, este relaxant, distractiv și îmi place povestea. Am venit să-mi editez recenzia pentru a sugera că jocurile secundare (viața romantică a fetei) ar fi mai distractive dacă alegem ce vrem să facem sau alegem cum reacționează fata. Faptul că există un răspuns greșit atunci când nu ar fi trebuit să fie un răspuns greșit îl face mult mai puțin distractiv, doar viața ei romantică ne lasă să-i alegem răspunsurile. Îmi place jocul principal, totuși, uneori nu este logic, dar este amuzant și foarte plăcut.
Acesta este un joc distractiv, dar motivul pentru care nu i-am dat 5 stele este pentru că atâtea reclame ca la naiba CÂND COMPLETEZ UN NIVEL, UN Anunț vine ca și cum O DOAMNE O VO EXPLODE PLS REPARA ACEASTA PROBLEMA
Îi plin de reclame
Pentru a începe, menționând conținutul pozitiv din acest joc, aș dori să menționez că acesta este un joc bun, trecând rapid la negative, primul lucru este că există multe reclame. Și aplicația iese singură uneori, cum ar fi, telefonul meu se închide, nu știu dacă aceasta este problema telefonului meu. Devine destul de blocat în mijlocul trecerii la următorul nivel. Când am ieșit din acest joc, imaginea de fundal a telefonului meu tocmai a dispărut! Cum ar fi, era complet negru! Că am urât foarte mult FIX IT!
Acesta este un joc distractiv, fără minte, care este grozav pentru a ucide timpul, mai ales în timpul închiderii Covid-19. Principala mea plângere sunt reclamele nesfârșite. Este dincolo de enervant!
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ria ungaria ungaria 🤣🤣🤣🤣
Frumos joc, o idee bună ar fi să setați 3 moduri, 2 greșite și 1 bună, a fost destul de ușor și vă rog să puneți mai multe nivele, am terminat jocul
Reclamele interferează cu timpul de joc. Faceți clic pe o opțiune, apoi primiți un anunț. Înțeleg că aveți nevoie de reclame pentru a suporta costurile, dar dacă oamenii nu pot avea suficient timp pentru a se bucura de joc, atunci nu merită pentru mine și nici distracție. Sper că puteți îmbunătăți acest joc echilibrând mai bine reclamele și timpul de joc. Între timp, am devenit frustrat și a trebuit să-l dezinstalez. Jocul are un mare potențial de a fi distractiv.